12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Bököny
www.bokony.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Piskolczi Géza Péter E-mail: hivatal@bokony.hu
 Telefon: +36-42 566-000 Fax: +36-42-566-000
íjászat

 íjászat
Tökéletes kikapcsolódás a gyönyörű környezetben. Az ősi módszer hagyományos és sportszerű élményével, az erő, a koncentrálás és a vadászat fantasztikus érzését engedi hozzánk. Próbálja ki kialakított területeinket és díszleteinket.
 

Íjász Harci Játékok
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-20 362 7169
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Gerhardt Róbert
Cím: Bököny

         
2009 év szeptember hónapjának 19. napján meghirdetjük, a Sólyomfészek hagyományőrző baráti kör megrendezésében, az Íjász Harci Játékok elnevezésű tradicionális versenyünket. A rendezvény célja, olyan próbák elé állítani az hagyományőrző íjász barátainkat, mely nem mindennapos kihívással méri felkészültségét, emellett a testnek és a léleknek egyaránt felüdülésül szolgál.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner