12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Nyíregyháza
www.nyiregyhaza.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Dr. Kovács Ferenc E-mail: nyhjegyz@nyirhalo.hu
 Telefon: 0036-42-310-192 Fax: 0036-42-314-724
állatkert

 állatkert
Különleges és ritka állatfajok, a lepkéktől a csimpánzokon át a tigrisig. Ápolt környezet, figyelmes bánásmód, természetes díszletek és környezet, egy valóságos állatparádé.
 

Élvezik a havat a Nyíregyházi Állatpark gorillái.

Telefon szám: +36-42 479-702
Cím: 4431 Nyíregyháza-Sóstófürdő, Állatpark
Link: www.sostozoo.hu

         
         
Élvezik a havat a Nyíregyházi Állatpark gorillái. A 2 hím nyugati síkvidéki gorilla ( Gorilla gorilla gorilla) 2010 óta parkunk lakója. A 3 éve Angliában érkezett emberszabásúak most először találkoztak nálunk hóval, s mivel hallottuk a korábbi tartó helytől hogy Bubu és Djumbah nem veti meg a havat s az idő is napsütéses volt, kiengedtük őket a külső kifutóba levegőzni. A 2 állat máshogy reagált a fehér csodára, míg Djumbah (17) rohangált benne, Bubu (16) hógolyót készített belőle és habzsolta azt. Természetesen az állatok szabadon dönthettek hogy kint vannak a O fokban vagy bent vannak a belsőben, de annyira élvezték a jeges finomságot hogy fél óra hancúrozás után csak hosszas unszolásra tudtuk becsalni őket.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner