12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Magyarszombatfa
www.magyarszombatfa.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Albert Attila E-mail: mszfa@euroweb.hu
 Telefon: +36-94-544-003 Fax: +36-94-544-003
falusi turizmus

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Álombéli Őrségi Házikók Magyarszombatfa

Telefon szám: +36-70 34 00 353
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Szekeres Anikó
Cím: 9946 Magyarszombatfa, Szőlőhegy
Link: www.alombeliorsegihazikok.hu

         
         
Vendégházaink az Őrség szlovén határmenti szakaszán, Magyarszombatfa szőlőhegyén, 2 hektáros erdőben találhatóak. Három kis házikónk építésénél törekedtünk az Őrség jellemző építészeti jegyeinek megtartására. Szállásaink természetes anyagok felhasználásával készültek, legyen szó magukról az épületekről és a berendezésről is. Mindhárom épület jól felszerelt, gyerekbarát szálláshely, s megvan a maga intimszférájuk is, saját szaletlivel. K&H, MKB és OTP SZÉP Kártya elfogadóhely.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner