12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Mátraterenye
matraterenye.fw.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: GECSE LÁSZLÓ E-mail: matraerenye@xmail.profinter.hu
 Telefon: +36-32-362-169 Fax: +36-32-362-305
szálláshely

 szálláshely
 

Ádám-Vár Vendégház   Info

Telefon szám: +36-20-447-7942
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Schlotter Ferenc
Cím: Mátraterenye-Jánosakna, Fő út 1.
Link: www.adamvar.atw.hu

         
         
Az Ádám-Vár Vendégházhoz egy 11 hektár területen elhelyezkedő rét tartozik, amelyen egy 1,5 hektár nagyságú tó terül el, ahol csónakázni és "pecázni" is lehet. A környéken számtalan kirándulóhely található, de aki csak pihenésre vágyik, az akár a Vendégház kertjében is napozhat, hűsölhet a nyitott faház (filagolia) és a fák árnyékában, élvezheti a hely adottságait. A szabad tűzhelyen szalonnasütésre, bográcsozásra, a kerti grillezőkályhában különféle húsok és zöldségek elkészítésére van lehetőség. 3 db 3 ágyas szoba biztosítja az éjszakai nyugalmat, mely szükség esetén pótágyazható. Minden szobához tartozik 1-1 zuhanyzóhelyiség hideg-melegvizes zuhannyal, mosdóval és WC-vel. A folyosóról nyíló külön bejáratú szobákon kívül még egy teljesen felszerelt étkezőkonyha is rendelkezésre áll, ahol gázkályha, mosogató és hűtőszekrény van. Gépkocsival érkezők kerítésen belül parkolhatnak. Az egész ház dohányzásmentes!

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.