12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Szabadszállás
www.szabadszallas.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Darabos József E-mail: szabadszallas@szabadszallas.hu
 Telefon: 0036-76 558-008 Fax: 0036-76 558-145
falusi turizmus

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Ádám Tanya Fogadó

Telefon szám: +36-76-558-117
Fax szám: +36-76-545-051
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 6080 Szabadszállás-Balázspuszta 146.
Link: www.adam.co.hu

         
         
Csendes környezetben, a Kiskunsági Nemzeti Park szomszédságában, Szabadszállás-Balázspusztán helyezkedik el (Kecskeméttől 30 km-re). 2 és 4 ágyas szobák szolgálják vendégeink kényelmes pihenését. Az éttermünkben megkóstolhatják a tradícionális magyar konyha és a mai modern ételek változatos ízeit. A lovak szerelmeseinek lovaglás és kocsikázás nyújt kellemes kikapcsolódást a festői környezetben. A tanya területén található úszómedence teszi élvezetesebbé az üdülést, a gyermekek felhőtlenül szórakozhatnak a játszótéren és a nagy kertben.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner