12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Rajka
www.rajka.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Kiss Vince E-mail: polgarmester@rajka.hu
 Telefon: +36-96-567-500 Fax: +36-96-222-132
lovaglás

 lovaglás
Festői környezetben, egyedülállóan szép területek várják a lovaglás szerelmeseit. Figyelmes kiszolgálás és kiváló lovarda várja Önöket.
 

Ádám Család Lovastanyája Rajka

Telefon szám: +3630 500-6854
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Ádámné Marton Lilla, Ádám Kálmán
Cím: 9224 Rajka, Ady Endre utca 27.
Link: www.facebook.com/adamcsaladlovastanya

         
         
Lovastanyánk az ország észak-nyugati csücskében a Kisalföldön, a magyar- osztrák-szlovák hármas határ találkozásánál, a Duna magyar földre lépésénél található. Az Ádám Család Lovastanyája egy családi vállalkozás. Régi álmunk valósult meg a tanya kialakításával. Családunk apraja-nagyja kitartó munkájának eredményeképp ma 17 lovunk és számos egyéb állatunk tölti itt mindennapjait velünk. Fő célunk, hogy minél természet közelibb élményeken keresztül ismertessük meg a lovaglás szépségeit a szigetközi és hansági táj találkozásánál lévő gyönyörű vidéken, a magyar hagyományok ápolásával.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner